Η ευλογία της Ενδυνάμωσης του Βούδα Μαντζούσρι

20 Απριλίου 2019
με τον Καντάμ Κωνσταντίνο

Τι σημαίνει ενδυνάμωση 
Η ενδυνάμωση είναι μία ξεχωριστή εκδήλωση κατά την οποία δεχόμαστε τις ευλογίες ενός Βούδα από έναν Πνευματικό Δάσκαλο. Αυτές οι ευλογίες μάς ανοίγουν το δρόμο για μια προσωπική σύνδεση και σχέση με το συγκεκριμένο Βούδα. Οι ευλογίες που δεχόμαστε θεραπεύουν το πνεύμα μας και αφυπνίζουν τη βουδική φύση μας.

Ποιος είναι ο Μαντζούσρι
Ο Μαντζούσρι ενσαρκώνει την αψεγάδιαστη σοφία όλων των Βούδα.

Οι ωφέλειες αυτής της ενδυνάμωσης
Όταν πάρουμε αυτήν την ενδυνάμωση θα ενδυναμωθεί η σοφία μας με τη σοφία όλων των Βούδα. Έτσι θα αποκτήσουμε τη δημιουργική ικανότητα να επιτυγχάνουμε τους άμεσους και πιο μακρινούς στόχους μας και να μεταμορφώνουμε τις δύσκολες συνθήκες. Επίσης θα δεχθούμε μέσα από τις ευλογίες την άδεια να ασκηθούμε στη γιόγκα αυτού του Βούδα και να αποκτήσουμε την τέλεια φώτιση ή τη Βουδδότητα.

Ο Δάσκαλος που δίνει την Ενδυνάμωση

Ο Καντάμ Κωνσταντίνος είναι μαθητής του Σεβάσμιου Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο πάνω από 25 χρόνια και από τους πιο έμπειρους Δασκάλους της Παράδοσης. Αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα ασκούμενου και Δασκάλου. Διακρίνεται για την απλότητα και τη ζωντάνια με τις οποίες παρουσιάζει τις Διδασκαλίες.

Το πρόγραμμα της Ενδυνάμωσης

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

  • 11.00 – 12.15 Εισαγωγικό μάθημα

  • 18.00 – 20.00 Η Ενδυνάμωση

Πληροφορίες

  • Πού: Θησέως 12-14, 3ος όροφος
  • Χρειάζεται προηγούμενη δήλωση συμμετοχής

Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας, αποστέλλοντάς την έγκαιρα στο info AT buddhism.gr.

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ