Διεθνή Φεστιβάλ Διαλογισμού

Το Κέντρο μας συμμετέχει στα τρία Διεθνή Φεστιβάλ Διαλογισμού της Παράδοσης Νέα Καντάμ-πα.

Τα Φεστιβάλ αυτά έχουν διάρκεια από μια έως δυο εβδομάδες και γίνονται τρεις φορές το χρόνο. Το Ανοιξιάτικο και Καλοκαιρινό Φεστιβάλ γίνονται στο Κέντρο Διαλογισμού Μαντζούσρι στην Αγγλία. Το Φθινοπωρινό Φεστιβάλ διοργανώνεται σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο.

Κατά τη διάρκεια αυτών των Φεστιβάλ δεχόμαστε ενδυναμώσεις και διδασκαλίες από κύριους Δασκάλους της Παράδοσης και διαλογιζόμαστε σε αυτές τις διδασκαλίες.

Επιπλέον έχουμε ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσουμε όπως θέλουμε. Μπορούμε να χαλαρώσουμε, να στοχαστούμε, να περιηγηθούμε στις γύρω περιοχές και ασφαλώς να απολαύσουμε την παρέα χιλιάδων πνευματικών ασκούμενων από όλο τον κόσμο.

Τα Φεστιβάλ αυτά αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεφύγουμε από την πιεστική ρουτίνα της καθημερινότητας και να εστιάσουμε σε πράγματα που έχουν σημασία.

Σίγουρα η εμπειρία ενός τέτοιου Φεστιβάλ είναι ξεχωριστή και μας βοηθάει να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας όχι μόνο ανανεωμένοι και ξεκούραστοι, αλλά και πνευματικά ενεργοποιημένοι.

Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ελεύθερα, ανεξάρτητα από την εμπειρία του στο διαλογισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Διεθνή Φεστιβάλ της Παράδοσης Νέα Καντάμ-πα, μπορείτε να βρείτε στο www.kadampafestivals.org.

Σε περίπτωση που θέλετε να συμμετάσχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον υπεύθυνο του Κέντρου μας, στο e-mail info@buddhism.gr.