Αυτό το eBook Σύγχρονος Βουδισμός – Το Μονοπάτι της Συμπόνιας και της Σοφίας σε τρεις τόμους, διανέμεται δωρεάν σύμφωνα με την επιθυμία του συγγραφέα Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο. Ο συγγραφέας λέει: «Με το να διαβάζουν και να ασκούνται στις οδηγίες που δίνονται σε αυτό το βιβλίο, οι άνθρωποι θα μπορούν να λύνουν τα καθημερινά προβλήματά τους και να διατηρούν συνεχώς ένα χαρούμενο πνεύμα». Έτσι ώστε αυτά τα οφέλη να μπορέσουν να διαπεράσουν ολόκληρο τον κόσμο, ο Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο επιθυμεί να προσφέρει αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο ελεύθερα σε όλους.

Ο Σύγχρονος Βουδισμός είναι απολύτως κατάλληλος για να εμπνεύσει εκείνους που αναζητούν λύσεις στο Βουδδισμό για τα προβλήματα της καθημερινής τους ζωής, καθώς και για να ενθαρρύνει τους ασκούμενους από όλα τα πιστεύω να εμβαθύνουν στην κατανόηση και στην άσκησή τους στο πνευματικό μονοπάτι.

Αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει το πώς να θεμελιώσουμε τη βάση για το πνευματικό μονοπάτι, πώς να προοδεύσουμε σε αυτό το μονοπάτι και πώς να το ολοκληρώσουμε. Με συμπόνια και σοφία μπορούμε να λύσουμε όλα τα καθημερινά προβλήματά μας και να επιτύχουμε το πραγματικό νόημα της ανθρώπινης ζωής μας, οι οποίες σαν τις δυο φτερούγες ενός πουλιού θα μας κάνουν ικανούς να φτάσουμε γρήγορα στη φώτιση.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Σύγχρονο Βουδισμό στο www.modernbuddhism.gr